Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Elazığ İl Özel İdaresi, kentte faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.

İl Özel İdaresi tarafından sağlanan imkânlarla alınan spor malzemeleri yapılan bir programla amatör spor kulüplerine dağıtıldı.

Özel İdare Spor Kompleksinde yapılan programa Vali Muammer Erol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Kara, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları ve amatör kulüplerin temsilcileri katıldı.

Yapılan yardımlar hakkında bir değerlendirme yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan 200 Bin TL tutarındaki bir kaynakla amatör kulüplere malzeme yardımı yapıldığını belirterek kaynak ayrılması konusundaki katkıları nedeniyle Vali Muammer Erol ile İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür etti. Ayrılan kaynak ile Amatör Küme Futbol Liginde ve salon sporlarında faaliyet gösteren spor kulüplerinin yanı sıra, ilçe spor kulüpleri ve ilçe spor tesislerine de yardımda bulunduklarını belirten Bilginoğlu, İl Özel İdaresi olarak Elazığ amatör sporuna önemli bir katkı sağladıklarına inandıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları ise konuşmasında yardım konusunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan ödenekle sağlanan malzemeler Vali Muammer Erol tarafından Amatör Spor Kulüpleri temsilcilerine teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: