Amatörler Kitapçığı Bekliyor

Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, 2013-2014 sezonu öncesi Amatör Futbol Ligleri’nde uygulanacak esaslar ile...

Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, 2013-2014 sezonu öncesi Amatör Futbol Ligleri’nde uygulanacak esaslar ile ilgili kitapçığı beklediklerini söyledi.

Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını ve Aydın’ın 2012-2013 sezonunda şampiyonluklar yaşadığını ifade ederken, “Federasyondan gelecek olan “Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar” isimli kitapçığı bekliyoruz. 10-15 gün içerisinde kitapçık yayınlanacaktır. Amatör futbol liglerinde uygulanacak esasların bize bildirilmesinin ardından, liglerin başlama tarihlerini ayarlayacağız. Okulların başlamasının ardından amatör ligleri başlatacağız. Tarih olarak 20-21 Eylül’ü öngörebiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: