Amatörlerden Başkan Zenbilci'ye Ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri ve beraberindeki heyet, Sarıçam Belediye Başkan Ahmet...

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri ve beraberindeki heyet, Sarıçam Belediye Başkan Ahmet Zenbilci'yi makamında ziyaret etti.

ASKF Genel Sekter Zeki Aysan, Başkan Yardımcısı Ramazan Çimen ile Suluca, İncirlik, Baklalı ve Kürkçüler spor kulüplerinin başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ahmet Zenbilci, amatör spor kulüplerine olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

İlçedeki kulüplerin başarısının önemli olduğunu belirten Başkan Zenbilci, bu başarının kalıcı olması gerektiğini kaydetti. Türk futboluna önemli sporcular yetiştirmek için bunun bir fırsat olduğunu aktaran Başkan Zenbilci, amatör kulüplerinin en büyük başarısının sporcu yetiştirmesi olacağını vurguladı. Sarıçam’daki gençliği her türlü kötü alışkanlıktan korunmasında sportif faaliyetlerin önemine değinen Zenbilci, amatör kulüplerin gençliği spora çekmesi gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

ASKF Başkanı Ali Gülleri ise Başkan Ahmet Zenbilci’den her zaman destek ve ilgi gördüklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz