Amatörün Golcü Oyuncusu Emrah Takımıyla Sözleşme Yeniledi

Manisa Süper Amatör Lig’de mücadele eden Horozköy Gençlik Spor, golcü oyuncusu Emrah Demir ile sözleşmesini...

Manisa Süper Amatör Lig’de mücadele eden Horozköy Gençlik Spor, golcü oyuncusu Emrah Demir ile sözleşmesini bir yıl daha yeniledi.

Manisaspor alt yapısında yetişerek birçok amatör kulüpte forma giyen başarılı oyuncu Emrah Demir, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru forma giymeye başladığı Horozköy Gençlik Spor takımı ile sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Horozköy Gençlik Spor'un Süper Amatör Lige yükselmesinde büyük rol oynayan Demir, 2010-2011 sezonunda da süper amatör kümede 38 kez fileleri havalandırarak gol kralı olmuştu. 26 yaşındaki başarılı oyuncu sırasıyla Manisaspor, Alaybeyspor, Diyarbakır Erganispor, Nevşehirspor ve son olarak Horozköy Gençlikspor’da forma giydi. Yeni sezonda da Horozköy Gençlikspor’da ter dökecek olan Emrah Demir, hedefinin takımını Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkarmak olduğunu söyledi. Yeni sezonda da gol krallığında iddialı olduğunu belirten Emrah Demir, “Teknik direktörümüz Sadettin Dülger hocamla çalışmak beni çok mutlu ediyor. Kendisi çok iyi bir teknik direktör. Antrenmanlarda olsun günlük yaşamda olsun her zaman yanımızda. Kulüp başkanımız Osman Yıldırım da çok iyi bir yöneticidir. Tekrar bu takımda forma giyeceğimden dolayı çok mutluyum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: