AMBİANS DEĞİ AMBULANS?

1970 ila 1980 yılları arası bir hastanız olduğunda veya yaralama veya trafik kazası olduğu vakit hemen bir araba temin edersiniz. 

1970 ila 1980 yılları arası bir hastanız olduğunda veya yaralama veya trafik kazası olduğu vakit hemen bir araba temin edersiniz. kendinizin arabası olabilir o zama iyi yoksa konudan komşudan istersiniz , yaralı veya hastayı karga tulumba arabaya atarsınız doğru en yakın hastaneye , hastane kapısında pek acil yatağı bulunmaz ho p sırtınıza doğru acil müdahale odasına götürürsünüz ve hastanıza müdahele ediilirdi, şükürler olsun bu devirler çabuk geçti 112 cepten ara :tak ambulans kapıda hemde tam techizatlı şükürler olsun vesile olanlara , eskiden Almanyadan buraya izine gelen kişi hastalanırsa Almnya hemen helikopteri gönderip hastayı aldırıyordu bizim gazetelere konu oluyordu vay be diyorduk adamlara bak vatandaşların ne biçim hizmet gönderiyorlar helal olsun derdik .Şimdi bizde de var sağlık bakanlığının ambulans helikopterleri var helal olsun insan olduğumuzu bize hisetiriyorlar inşallah daha başka alanlardada insan olduğumuzu her alanda hatırlarlar. Hakkatten büyük devlet oluyoruz herhalde, Arabistan da dostlardan hasta olan acil müdahale gerektiren bir hükümet yetkilisi varsa tak bizim ambulans uçak Başbakan emriyle havalanır alır gelir. ne güzel büyük devlet işte böyle olur diyor insan .

Reklam
Reklam

Şimdi gelelim asıl konumuza televizyonda bir baba diyorki 10 şehit verildiği pkk saldırılarında yaralanan oğlunun hemde üç kurşun yiyen oğlunu hastaneden çıkarmışlar ,artık evde dinlensin demişler adamcağız otobüs bileti almış oğlunuda yanına almış otobüsle memeleketien e götürmüş AMBİANSA BAK AMBİANSA hayır efendim ambulans değil ambians.Devlet büyüsede kafalar küçük kalmaya direniyor.Başbakan emriyle Arabistan ve Afrikadan ambulans uçak kalkıp hasta eşi dostu getiriyor ama Bir gazimizi bir ambulans evine götüremiyor,yok böyle birşey yok böyle bir utanç yazıklar olsun Gazisine sahip çıkmayan küçüçük bir ülkeyiz biz nerede büyüklük hadi oradan sende .

Talabani kalp krizi geçirmiş hemen havalansın ambulans helikopter gitsin alsın getirsin biz büyük bir ülkeyiz herkese yardım ederiz,hadi ordan be karnımız tok bu büyüklüklere benim oğlum ŞEHİT düşüyor, Benim oğlu GAZİ oluyor, banane Talabaniden

önce benim oğlum gelir bir ambulansı göndermeyen bu devleti yönetenlere tükürüyorum tuuuuh.........İsteyen istediği kadar alsın bende daha tükürük çok.

Reklam
Reklam

AMBULANSIN SİRENİ COK ACI ÖTER

YARALIYIM ÖLÜYORUM NE OLUR, KURTARIN BENİ

AMBULANSIN SİRENİ NİNNİ GİBİ ÖTER

OĞLUM GAZİ OLDU

GELMEYEN AMBULANSIN SİRENİ BAĞRIMI DELER DE GEÇER.

SAYGILARIMLA ÜNAL ELASLAN........GÖRÜŞMEK ÜZERE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz