Ambulans Cezasına Soruşturma

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Yoğun kar yağışı nedeniyle kısa süre önce Manisa-Balıkesir arasındaki yerleşim yerlerinde yaşam adeta durdu. Manisa-Soma karayolunda Ulaştırma, Denizcilik ve

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Yoğun kar yağışı nedeniyle kısa süre önce Manisa-Balıkesir arasındaki yerleşim yerlerinde yaşam adeta durdu. Manisa-Soma karayolunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı tonaj kontrol noktasında, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilmiş paletli ambulansı taşıyan çekici durdurularak, ağırlık 8 bin 500 kilogram yerine 8 bin 680 kilogram geldiği için 1480 TL para cezası yazıldı.
Konuyu gündeme getiren CHP Milletvekili Hasan Ören "İnsan hayatını hiçe sayan sorumsuz bir davranış" diyerek, konuyu TBMM gündemine taşımıştı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bugün açıklama yaptı. Bakanlık adına yapılan açıklamada, şöyle dedi:
"Bugün bazı gazetelerde Manisa'da bir hastayı kurtarmak için gönderilen paletli ambulansı taşıyan çekiciye 'tonaj' cezası verildiğine dair haberlere yer verilmiştir. Söz konusu durum ile ilgili soruşturma başlatılmıştır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: