Ambulans Helikopter, Prematüre Bebek Için Havalandı

 Gümüşhane'de erken doğan ve solunum sıkıntısı çeken 2 günlük bebek, ambulans helikopterle Ordu'ya getirilerek özel bir hastaneye sevk edildi.

Gümüşhane'de erken doğan ve solunum sıkıntısı çeken 2 günlük bebek, ambulans helikopterle Ordu'ya getirilerek özel bir hastaneye sevk edildi. Alınan bilgiye göre, Gümüşhane'de 2 gün önce dünyaya gelen ve solunum sıkıntısı çeken bir bebeğin tedavisine tam donanımlı bir hastanede devam edilmesi kararlaştırıldı. Kuvözdeki bebek, yapılan görüşmeler sonucu, Trabzon'dan havalanan, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Gümüşhane'den Ordu'ya getirildi. Ordu Devlet Hastanesi yakınlarındaki piste inen ambulans helikopterdeki bebek, kentteki özel bir hastaneye sağlık ekiplerince kısa sürede sevk edildi. Bebeğin tedavisinin özel hastanede süreceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: