Ambulans Ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Ordu’dan Samsun’a bir bebeği taşıyan ambulans, Çarşamba ilçesinde otomobil ile çarpıştı. Kazada ambulansta bulunan 7...

Ordu’dan Samsun’a bir bebeği taşıyan ambulans, Çarşamba ilçesinde otomobil ile çarpıştı. Kazada ambulansta bulunan 7 aylık bebek, doktor ile diğer araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Ordu'dan Samsun’a 7 aylık olduğu öğrenilen Çınar B. isimli bebeği taşıyan Yılmaz K.(55) idaresindeki 52 EL 112 plakalı ambulans, 16.15’te , Çarşamba ilçesi Dörtyol mevkiinde, Kadir T.’nin (61) kullandığı 55 LT 134 plakalı araç ile çarpıştı. Sürüklenen otomobil, refüjdeki elektrik direğine çarparak durdu.

Kazada araç içerisinde bulunan sürücü Kadir T, Sündüs G.(58) Müzeyyen T.(66) ve ambulans içerisinde bulunan 7 aylık Çınar B ile Doktor Mustafa H.(44) yaralandı. Yaralılar Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: