Ambulans Sürücüsünün Darp Edildiği Iddiası

Zonguldak'ta, kaldırımda yürüdüğü sırada ambulansın yan aynası kendisine çarpan kişinin, şoförü darp ettiği iddia edildi.

Zonguldak'ta, kaldırımda yürüdüğü sırada ambulansın yan aynası kendisine çarpan kişinin, şoförü darp ettiği iddia edildi.

Kadir Yıldız yönetimindeki ambulans, evinden aldığı hastayı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne bıraktıktan sonra Bahçelievler Mahallesi'ndeki 112 Acil Servis İstasyonu'na dönmek için yola çıktı.

Ambulans şoförü Yıldız, Soğuksu Caddesinde bir marketten alış veriş yapmak için durmak istedi. Kaldırıma yaklaştığı sırada, ambulansın aynası kaldırımda yürüyen Selahattin Gülay'a çarptı.

Reklam
Reklam

Gülay'ın, ambulans sürücüsüne tepki göstermesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Gülay, Yıldız'ı darp etti.

Sağlık ekipleri tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız'ın, burnunun kırıldığı öğrenildi.

Gülay, şikayet üzerine Soğuksu Polis Merkezi'nde verdiği ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bu arada Selahattin Gülay, 2009 yerel seçimlerinde MHP'den Zonguldak Belediye Başkan adayı olmuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir: Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: