Ambulans tarlaya uçtu!

Konya'da 112 Acil Servis Hizmetleri'ne ait ambulans, karşı yönden gelen yarış halindeki 3 otomobile çarpmamak isterken kontrolden çıkıp, tarlaya uçup takla attı.

Konya'da 112 Acil Servis Hizmetleri'ne ait 44 yaşındaki Hasan Özbalcı yönetimindeki ambulans, iddiaya göre karşı yönden gelen yarış halindeki 3 otomobile çarpmamak isterken kontrolden çıkıp, tarlaya uçup takla attı.

Kazada, ambulans şoförü ile 2 sağlık memuru yaralandı. Akören 112 Acil Servis Hizmetlerinde görevli Hasan Özbalcı yönetimindeki 42 ALT 51 plakalı ambulans bir hastayı Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne bıraktıktan sonra ilçeye geri dönmek için yola çıktı. Dün saat 22.00 sıralarında Konya- Akören karayolunun 40'ıncı kilometresine geldiğinde iddiaya göre karşı yönden gelen ve plakası alınamayan yarış halindeki 3 otomobile çarpmamak isterken kontrolden çıkıp, tarlaya uçup takla attı. Kazada şoför Özbalcı ile sağlık görevlileri Emine Tunç(23) ve Yeşim Erdoğan(23) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz