Ambulansda genç kadının bedenini kötü ruhlar ele geçirdi mi?

Bir ambulans içinde "Ben geliyorum. O cehenneme gidiyor" diyerek kriz geçiren Carmela adlı kadının görüntüleri izleyenleri oldukça korkuttu.

Sosyal medyada hızla yayılan ve tıklanma rekorları kıran görüntülerde bir ambulans içinde "Ben geliyorum. O cehenneme gidiyor" diyerek kriz geçiren Carmela adlı kadının görüntüleri izleyenleri oldukça korkuttu.

Sosyal medyada paylaşılan olayın görüntülerine yapılan yorumlarda kadının kötü ruhlar tarafından ele geçirildiği iddia edildi. İspanya'da meydana gelen olayda hastaneye kaldırılan kadının kanında herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadığı ve bakımına bir akıl hastanesinde devam edilmesine karar verildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

'Cin çarpması' kameralar tarafından kaydedildi

Çin'de bir marketin güvenlik kameralarından elde edildiği iddia edilen görüntülerde bir kadının doğaüstü olaylar yaşadığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Çin'de inanılması güç bir olay yaşandı. Bir marketin güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, bir kadının yaşadığı şok hali saniye saniye kaydediliyor. Olayla ilgili ise fazla bir bilgi elde edilmiş değil. Videonun kurgu olduğunu iddia edenler de var, bir film sahnesi olduğunu söyleyenler de. Görüntüleri olduğu gibi aktarıyoruz. Yorum, izleyicilerin...