Ameliyat Olan Başkan Arıkan Görevine Başladı

Çukurova Üniversite Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde bel fıtığı nedeniyle ameliyat olan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray...

Çukurova Üniversite Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde bel fıtığı nedeniyle ameliyat olan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan tedavisinin ardından yeniden görevine başladı.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde Beyin Cerrahi Anabilim Dalı tarafından bel fıtığı ameliyatı gerçekleştirilen Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arkan, hastanedeki tedavisinin ardından yaklaşık bir hafta evinde dinlendi. Bugün görevine başlayan Arıkan, belediye binasında personeli tarafından alkış ve çiçeklerle karşılandı.

Reklam
Reklam

Ameliyat sonrasında kısa sürede toparlandığını belirten Arıkan, “Bazı gazetelerde sağlık durumumla ilgili yalan yanlış haberler yapıldı. Ancak, çok şükür Balcalı Hastanesi’nde son derece başarılı bir şekilde yapılan bel fıtığı ameliyatı sonrasında eski sağlığıma tekrar kavuştum. Yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle görevimden ayrı kaldığım süre içerisinde her zaman desteklerini yanında hissettiğim değerli Çukurovalı ve Adanalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Benim bulunmadığım süre içerisinde arkadaşlarımız belediye hizmetlerini ve çalışmaları aksatmadan sürdürdü. Bugünden itibaren sanki ilk kez göreve başlıyormuş gibi, aynı heyecan ve şevkle değerli Çukurovalılara hizmete devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: