“american Express Sailing Regata” Tekne Yarışları…

Türkiye’de Denizdeki en önemli yarış organizasyonlarından biri olan ve 11 yıldır Garanti Ödeme Sistemleri tarafından...

Türkiye’de Denizdeki en önemli yarış organizasyonlarından biri olan ve 11 yıldır Garanti Ödeme Sistemleri tarafından desteklenen “Sailing Cup” 2012 yılında Garanti American Express ana sponsorluğunda “American Express Sailing Regata” adıyla gerçekleştiriliyor. Yarış kapsamında Turgutreis’den hareket eden tekneler ilk etap kapsamında D-Marin Didim Marina’ya geldi.

“American Express Sailing Regata” ORG sports tarafından Türkiye açık deniz yarış kulübü organizasyonu ile bu yıl 3 yarıştan oluşuyor. İlk yarışlar 1-2-3 Haziran tarihlerinde Bosphorus olarak yapılırken ikinci etap yarışmaları ise D-Marin Didim Marina ve D-Marin Turgutreis Marina desteğiyle 21-22 Temmuz tarihleri arasında “Turgutreis Cup” olarak Yalıkavak- Didim- Turgutreis arasında gerçekleştiriliyor. Yarış kapsamında bugün saat 11:00’de Yalıkavak’ta start alan tekneler saat 14:30’da D-Marin Didim Marina’ya ulaştı. Yarışmaya 32 teknenin katıldığı öğrenildi. Yarışmacılar bugün D-Marin Didim Marina’nın konuğu olarak ağırlanırken, yarışmanın ikinci etabı 22 Temmuz Pazar günü Didim-Turgutreis arasında gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Yarışın birincisi 11-18 Ağustos’ta İngiltere’den kraliyet ailesinin 1800’li yıllardan bu yana desteklediği ve 1826’dan beri iki dünya savaşı hariç her sene yapılan Cowes Week’te yarışma hakkı kazanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: