Amerika’dan Gelin Alan Aile Kızlarını Da Amerika’ya Gelin Verdi

Daha evvel oğullarına Amerika’dan gelin alan Karacabeyli Ozar ailesi bu kez kızlarını Amerika’ya gelin verdi.Bursa’nın...

Daha evvel oğullarına Amerika’dan gelin alan Karacabeyli Ozar ailesi bu kez kızlarını Amerika’ya gelin verdi.

Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı Beylik köyünden Mutlu Ozar, kızı Asuman Ozar’ı Amerika’ya gelin verdi. Ozar ailesi, 2008 yılında da ABD'den gelin almıştı. Beylik köyünün tanınmış ailelerinden Nebiye ve Mutlu Ozar’ın kızları Asuman ile Türkmenistanlı Cumagül ve İşan Torayev’in oğulları Bayram dünya evine girdi.

Beylik köyünde yapılan kır düğünü sonrası hayatlarını birleştiren Asuman ve Bayram çiftini bu mutlu gününde sevenleri, akrabaları ve köy halkı yalnız bırakmadı. Damat Bayram Torayev’in Türkmenistan’dan gelen ağabeyleri ile yakınları da Beylik köyündeki düğüne hayran kaldı.

Reklam
Reklam

Kimya mühendisi olan gelin Asuman Ozar'ın Amerika’da master yaptığı, Türkmenistanlı damat Bayram Torayev’in ise ABD’de bir üniversitede fizik bilimi üzerine araştırma görevlisi olarak çalıştığı bildirildi.

Nebiye ve Mutlu Ozar çiftçi, 2008 yılında oğulları Abdurrahman Ozar’ı Sara Lynn (Zehra Ozar) ile evlendirerek ABD’den gelin almıştı. Ozar Ailesi, kızları Asuman’ı da ABD’ye gelin vererek kültürler arası bağ kurdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: