Amigo Seval Hayatını Kaybetti

Osmaniye'de 2 yıldır kolon kanseri tedavisi gören amigo Seval Somuk (44), hayatını kaybetti.

Osmaniye'de 2 yıldır kolon kanseri tedavisi gören amigo Seval Somuk (44), hayatını kaybetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Somuk'un Fatih Mahallesi'ndeki evinde hayatını kaybettiğini belirtti.

Tribünlerde amigoluk yaparak Osmaniye futboluna hizmet eden Seval Somuk'un vefatının kendilerini üzdüğünü kaydeden Demir, "Seval, ilk kanser teşhisi konduğunda kemoterapi tedavisi görmeye başlamıştı. Daha sonra belirli aralıklarla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek ışın tedavisi görüyordu. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Seval'in futbolumuza emeği takdire şayandı. Hiçbir menfaat beklemeksizin Osmaniyespor'un sarı-yeşil formasını giyerek, tribünde taraftarları coşturması unutulmaz. Futbol camiasının başı sağ olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Osmaniye Belediyesi'nden 3 ay önce malulen emekli olan, bir kız babası Somuk'un Karacalar Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: