Ampute Futbol Süper Ligi

Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Malatya Bedensel Engelliler'in, Altay'ın Malatya'da oynanan karşılaşmada cezalı oyuncu...

Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Malatya Bedensel Engelliler'in, Altay'ın Malatya'da oynanan karşılaşmada cezalı oyuncu oynattığı yönünde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na yaptığı itirazın sonucu açıklandı.

Ligin 13. haftasında Malatya İnönü Üniversitesi sahasında oynanan karşılaşmayı 3-0 kaybeden Malatya Bedensel Engelliler takımı, Altay'ın cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na başvuruda bulunmuştu. Başvuruyu değerlendiren federasyon, Altay'ın bu karşılaşmada 3-0 hükmen yenik sayılmasına karar verdi.

Reklam
Reklam

Malatya Bedensel Engeliler takımının antrenörü Ruhi Arslanboğa, "Altay ile oynadığımız karşılaşmada cezalı olmasına rağmen sahada yer alan bir futbolcunun olduğunu tespit ettik. Karşılaşma sonrası Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na konuyla ilgili bir dilekçe yazarak, gerekli açıklamaları ilettik. Neticede de lehimize olan bir karar çıktı. Bunun için çok mutluyuz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: