Ampute Futbol Süper Ligi

Ampute Futbol Süper Ligi takımlarından Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.Ligin ilk...

Ampute Futbol Süper Ligi takımlarından Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin ilk haftasında 11 Kasım Pazar günü deplasmanda Gaziantep ekibi Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor takımıyla karşılaşacak olan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, çalışmalarına devam etti.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Ruhi Arslanboğa, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep ekibi Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor takımıyla karşılaşacaklarını hatırlatan Arslanboğa, “Futbolcularımız oldukça azimli ve gayretli bir şekilde çalışıyor. Amacımız lige iyi bir başlangıç yapmak” dedi.

Arslanboğa, geride kalan sezonda sıkıntılı süreçlerden geçtiklerini ve bu sıkıntıları bir daha yaşamak istemediklerini kaydetti.

Ligde üst sıralarda yer almak istediklerine değinen Arslanboğa, “Bu sezon iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda her anlamda yenilikler oldu. En önemlisi de yönetimsel olarak daha güçlü hale geldik. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: