Ampute Futbol Süper Ligi

Ampute Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.Konuyla ilgili...

Ampute Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Ayyıldız Ampute Spor Kulübü Başkanı Ali Karaoğlan, gösterdikleri büyük çaba ve azim sonucunda Ampute Futbol Süper Ligine çıktıklarını söyledi.

Karaoğlan, herhangi bir destek görmeden kendi çabalarıyla başarıyı yakaladıklarını kaydederek, “Arkadaşlarımızın büyük çabalarıyla bir sezon sonra süper lige çıktık. Sıcak, soğuk demeden çalıştık. Zorlu bir süreçten sonra başarıyı yakaladık” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yeni sezonda Malatyalıların kendilerini yalnız bırakmamasını isteyen Karaoğlan, maçlarının İnönü Üniversitesi Stadı’nda oynadıklarını ve herkesi maçlara beklediklerini kaydetti.

Karaoğlan, Ampute Futbol Süper Ligi’nin en genç takımı olduklarına dikkat çekerek, şunları ifade etti: “Ampute liginin en genç takımıyız. Bu takımdan milli sporcular çıktı. İnşallah bundan sonrada çıkmaya devam edecek. Takımda ümit vaat eden arkadaşlarımız var. Bütün sporcularımızı işlerini severek yapıyor. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte yeni sezonda güzel işler yapmak istiyoruz.”

Ayyıldız Ampute Spor Kulübü Antrenörü Hayrullah Keleş ise, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ligde iyi bir konumda yer almak istediklerini ifade etti.

Ligin ilk haftasında Ankara Yeni Mahallespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Keleş, “Lige iyi hazırlandık. Sporcularımız oldukça istekli ve azimli. Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. İnşallah ligde iyi bir konumda yer alacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: