Ampute Futbol Takımı Ligi 3’üncü Bitirdi

Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi’ni 3’üncü olarak bitiren Kayseri Bedensel Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü...

Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi’ni 3’üncü olarak bitiren Kayseri Bedensel Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı yönetimi ve sporcuları buruk bir sevinç yaşadı.

Kulüp binasında bir açıklama yapan Kayseri Bedensel Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, “Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2012-2013 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi, 05.05.2013 tarihinde oynanan müsabakalar ile sona ermiştir. Çekişmeli ve zorlu geçen 18 hafta sonunda Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kayseri’ye üçüncülük kupasını getirerek, engelli sporuna yapılan maddi, manevi bütün katkıların başarıyla ödüllendirildiğini kanıtlamıştır. İkincilik için bütün mücadeler son iki hafta içinde yaşanan mağlubiyetlerle sekteye uğramış ve 04.05.2013 tarihinde yapılan Ankara Yenimahalle müsabakası sonrasında ancak üçüncülük kupası kazanmamıza neden olmuştur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kulüplerinin gelecek sezonda daha iyi yerde olacağını belirten Şahin, “Kayseri’ye ve Kayserili’ye yakışan süper lig şampiyonluk kupası, kulübümüzün yaşadığı sıkıntılar takımlarımızın başarılarını da etkilemektedir. 2012-2013 sezonu neredeyse sponsorsuz tamamladığımızı söylemek beni yönetimimizi üzüyor olsa da bu üzüntüler kulübümüzü ve engelli sporunu ileriye götürmek adına yapılan çalışmalarımızı ve projelerimizi etkilememektedir. Bitmeyen bir enerji ve umutla gelecekte kulübümüzün çok daha iyi yerlerde olacağına inanarak çalışmalarımıza kesintisiz olarak devam etmekteyiz” ifadelerinde bulundu.

Şahin konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız Bölgesel Lig C Grubu’nda dördüncü olarak iki hafta önce sezonu bitirmiş bulunmakta. Gerek futbol gerekse basketbol için gerekli transfer ve yatırımlar yaparak 2013-2014 sezonunda kendinden sıklıkla bahsedilen bir kulüp olacağımıza olan inancımızı kaybetmedik ve kaybetmeyeceğiz. Özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı gerek yönetimimi gerekse bütün sporcularımı kutluyor, bu ekiple daha büyük ve onurlandırıcı başarılar elde edeceğimize yürekten inanıyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: