Ampute Milli Takımı Şahinbey Belediyesi'nin Çalışmalarını Gezdi

Rusya’da yapılacak olan Dünya Ampute Futbol Şampiyonası öncesi Gaziantep’te kamp yapan Ampute Milli Takımı Şahinbey...

Rusya’da yapılacak olan Dünya Ampute Futbol Şampiyonası öncesi Gaziantep’te kamp yapan Ampute Milli Takımı Şahinbey Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde gezdi.

Restore edilerek hizmete sunulan Tarihi Gümrük Hanı Yaşayan Müze’de başlayan gezide Milli takım sporcuları sırasıyla Savaş Müzesi, Karataş Spor Salonu, Fatih Karakuş Engelsiz Parkı, Şahinbey Parkı, spor salonları ve sosyal tesisleri gezdi. Masa tenisi oynayan ve Şahinbey Parkı'nda dağ kızağına binen, teleferik turu atan Milli Takım sporcuları yapılan çalışmalara hayran kaldıklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun sosyal belediyecilik anlayışı ile her alanda önemli çalışmalara imza atmış olduğunu gördük. Başkanımıza bizleri Şahinbey’de misafir ettiği içinde ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na federasyon ve sporcular adına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ampute Milli Takım Antrenörü Halil İbrahim Köprülü, “Sağolsun başkanımız sayesinde Dünya şampiyonası öncesi en iyi şartlarda antrenmanımızı yapma imkanı buluyoruz. İlk kez Gaziantep’e geldim. Başkanımızın sosyal alanda yapmış olduğu Türkiye’ye örnek olacak çalışmaları görünce çok mutlu olduk. Bu gezimizde tarihi dokuyu gördük. Savaş müzesinde duygulu anlar yaşadık. Ayrıca sosyal tesislerdeki aktivitelerle insanların psikolojik olarak rehabilite olma imkanı olduğunu gördük. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda kamp yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ampute Milli Takım Kaptanı İsmail Temiz ise “Sporcu arkadaşlarımız Gaziantep’in tarihi ve kültürel dokusunu merak ediyorlardı. Bugün arkadaşlarımızla bir gezi düzenledik. Yaptığımız gezide Şahinbey Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları da gezdik. Gördüğümüz çalışmalar gerçekten takdire şayan çalışmalardı. Başkanımıza yapmış olduğu bu güzel hizmetlerden dolayı ve bizleri misafir ettiği için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz