Ampute Milli Takımı, Şahinbey'i Gezdi

Rusya'da, 05-16 Ekim arasında yapılacak Dünya Ampute Futbol Şampiyonası öncesi Gaziantep'te kamp yapan Türkiye Ampute Milli Takımı, sponsorluklarını yapan Şahinbey

Rusya'da, 05-16 Ekim arasında yapılacak Dünya Ampute Futbol Şampiyonası öncesi Gaziantep'te kamp yapan Türkiye Ampute Milli Takımı, sponsorluklarını yapan Şahinbey Belediyesi'nin hizmetlerini gezdi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, restore edilerek hizmete sunulan Tarihi Gümrük Hanı Yaşayan Müze'de başlayan gezide milli takım sporcuları sırasıyla Savaş Müzesi, Karataş Spor Salonu, Fatih Karakuş Engelsiz Parkı, Şahinbey Parkı, spor salonları ve sosyal tesisleri gezdi.

Sosyal tesislerde masa tenisi oynayan ve Şahinbey Parkı'nda dağ kızağına binen ve teleferik turu yapan milli takım sporcuları, yapılan çalışmalara hayran kaldıklarını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun sosyal belediyecilik anlayışı ile her alanda önemli çalışmalara imza atmış olduğunu gördük. Başkanımıza bizleri Şahinbey'de misafir ettiği için ayrıca teşekkür ediyoruz" dediler.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na federasyon ve sporcular adına teşekkür eden Ampute Milli Takım Antrenörü Halil İbrahim Köprülü, şunları kaydetti:

"Sağolsun başkanımız sayesinde dünya şampiyonası öncesi en iyi şartlarda antrenmanımızı yapma imkanı buluyoruz. İlk kez Gaziantep'e geldim. Başkanımızın sosyal alanda yapmış olduğu Türkiye'ye örnek olacak çalışmaları görünce çok mutlu olduk. Bu gezimizde tarihi dokuyu gördük. Savaş müzesinde duygulu anlar yaşadık. Ayrıca sosyal tesislerdeki aktivitelerle insanların psikolojik olarak rehabilite olma imkanı olduğunu gördük. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz."

Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda kamp yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ampute Milli Takım Kaptanı İsmail Temiz de gördükleri çalışmaların gerçekten takdire şayan olduğunu ifade etti.

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz