Ampute Milli Takımı'ndan Başkan Tahmazoğlu’na Teşekkür Ziyareti

Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda Gaziantep’teki kampını tamamlayan Ampute Milli Takımı sporcuları ve teknik heyeti, verdiği desteğe...

Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda Gaziantep’teki kampını tamamlayan Ampute Milli Takımı sporcuları ve teknik heyeti, verdiği desteğe teşekkür etmek için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Rusya’da yapılacak olan Dünya Ampute Futbol şampiyonası öncesi Gaziantep’te kendilerini kamp için ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tahmazoğlu, “Sizler bizim gurur kaynağımızsınız. Çünkü Sizler engelli olmanıza rağmen bunun arkasına sığınmadan yeteneklerinizi ortaya koyuyorsunuz. Çok başarılı bir şekilde neler yapacağınızı gösteriyorsunuz. Dünya Şampiyonasında sizlere başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu şampiyonada büyük bir başarılı ile döneceksiniz” dedi.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na sporcuları adına teşekkür eden Ampute Milli Takım Antrenörü Halil İbrahim Köprülü ise, “Sağ olsun başkanımız sayesinde Dünya Şampiyonası öncesi en iyi şartlarda antrenmanımızı yapma imkanı bulduk. Ampute futbol milli takımı olarak sürekli dünya’da adımızdan söz ettiriyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte hedefimizi hep yüksek tutuyoruz. Ekim ayında Rusya’da yapılacak olan Ampute futbol şampiyonasında şampiyon olarak Türkiye’ye dönmeyi hedefliyoruz. Gaziantep kampı bizler için iyi bir doping oldu. Her şey için Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Tahmazoğlu, teknik heyet ve sporculara kol saati ve çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: