Amrabat, Galatasaray’da

Galatasaray’ın uzun zamandır transfer etmeye çalıştığı Kayserisporlu futbolcu Amrabat konusunda mutlu sona ulaştı. Galatasaray renktaşı...

Galatasaray’ın uzun zamandır transfer etmeye çalıştığı Kayserisporlu futbolcu Amrabat konusunda mutlu sona ulaştı. Galatasaray renktaşı Kayserispor ile Amrabat konusunda mutabakata vardı.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, kulüplerinin Amrabat’ın transferi ile ilgili Galatasaray ile mutabakata vardığını açıkladı. Transferin içeriği ile ilgili kamuoyunun daha sonra yapılacak açıklama ile bilgilendirileceğini ifade etti. Kulüp başkanları düzeyinde görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Kayserispor’un Faslı oyuncusu Amrabat’ı transfer etmek için 7.5 milyon Euro teklifte bulunmuştu. Kayserispor 15 milyon Euro istemiş ve transfer tıkanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz