Ana Baba Okulu 5'te Eğitimler Sürüyor

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen, Ana Baba Okulu 5'in ikinci haftasında da eğitimler sürüyor.

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen, Ana Baba Okulu 5'in ikinci haftasında da eğitimler sürüyor.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki Aydın, Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, "Ailede Ahlak Eğitimi" konulu seminer verdi.

Aydın, çocuk eğitiminde en önemli faktörlerden birinin sevgi olduğunu vurgulayarak, aile içindeki iletişim ortamı ve sevginin çok iyi olması gerektiğini söyledi.

Ailede ahlak eğitimi konusunda nasıl davranılması gerektiğini anlatan Aydın, "Çocuğumuzun bir yanlışını gördüğümüzde, panikliyoruz, engellemek adına baskı yapıyoruz. Yetişkinler olarak arkadaşlarımıza gidip gelmiyoruz. Hanımlara tavsiyem, sırf çocuklarının hatırına gidip gelme, ziyaret işine zaman ayırsınlar" dedi.

Reklam
Reklam

Seminerden sonra Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uysal, günün anısına Aydın'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: