Ana Sınıfı Öğrencileri Hastane Ve Eczaneye Gezi Düzenledi

Aksaray Özel Sema İlkokulu ana sınıf öğrencileri, 'Sağlık ne güzel' ünitesi kapsamında hastane ve eczaneye...

Aksaray Özel Sema İlkokulu ana sınıf öğrencileri, 'Sağlık ne güzel' ünitesi kapsamında hastane ve eczaneye gezi düzenledi.

Çocuklara hastane, doktor, eczane kavramlarının öğretmek ve sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek için gezi yapıldığını belirten ana sınıfı öğretmeni Tuba Aslan, "Kışın yeni başladığı günlerde iyi beslenmenin önemine dikkat çekmek ve bir sağlık merkezini çocuklara tanıtmak için böyle bir gezi düzenledik. Ayrıca reçete nedir, ilaç nasıl alınır gibi konuları göstermek için eczane ziyaretinde de bulunduk. Uzman Doktor İmran Tekgöz, bizlere çok yakın davrandı ve yardımcı oldu. Eczaneden doktor beyin yazdığı pekmez, kuru üzüm, fındık ve cevizden oluşan reçetelerindeki ilaçları eczaneden kendileri aldı.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Uzman Doktor İmran Tekgöz ise "Günümüzde hızla yaygınlaşan sağlıksız yemek kültürünün aksine bu yaştaki çocuklara sağlıklı beslenme ile ilgili bilgiler aşılanması çok önemli. Öğretmenlerini tebrik ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: