Ana Sınıfları Satranç Turnuvası

Türkiye Satranç Federasyonu Kilis İl Temsilciliği tarafından Ana Sınıfları Satranç Turnuvası düçenlendi.İlki geçen yıl düzenlenen...

Türkiye Satranç Federasyonu Kilis İl Temsilciliği tarafından Ana Sınıfları Satranç Turnuvası düçenlendi.

İlki geçen yıl düzenlenen Ana Sınıfları Satranç Turnuvasının ikincisi bu yıl Osman Baysal Anaokulu Salonunda düzenlendi.

Turnuvaya 6 farklı okulun Ana sınıflarında eğitim alan 37 sporcu aileleriyle birlikte katıldı.

Turnuva şenlik havasında geçerken küçük satranç sporcuların heyanlı olduğu gözlendi. Turnuva bitiminde katılan sporcuların tamamına Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ve Osman Baysal Anaokulu Müdürlüğü tarafından katılım belgesi, madalya, tişört, şapka ve blok not hediye edildi.

Reklam
Reklam

Kapanış töreninde konuşma yapan Türkiye Satranç Federasyonu Kilis İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu, bu güzel turnuvanın her yıl farklı bir Anaokulunda daha fazla katılımla düzenleneceğini ve bu yıl kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Osman Baysal Anaokulu Müdürü Zekeriya Korkmaz'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: