Anaç Sığır Ve Buzağı Destekleme Ödemesi Yapılacak

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Düzgün, il genelinde 827 işletmeye 2 milyon 288 bin lira tutarında anaç sığır,

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Düzgün, il genelinde 827 işletmeye 2 milyon 288 bin lira tutarında anaç sığır, 376 işletmeye de 130 bin lira buzağı destekleme ödemesi yapılacağını bildirdi.

Düzgün, yazılı açıklamasında, Tarımsal Desteklemelere İlişkin karar ve Hayvancılığın Desteklenmesi Hakkında Uygulama Esasları Tebliği'nin 15 Haziran 2012'de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini anımsattı.

Düzgün, düzenlenen icmallere göre il genelinde 827 işletmeye 2 milyon 288 bin lira anaç sığır, 376 işletmeye de 130 bin lira tutarında buzağı destekleme ödemesi yapılacağını, destekleme listesinin bakanlığa bildirildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ercüment Daşdelen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz