Anadolu Adliyesi'nde Şüpheli Çanta Hareketliliği

Cengiz ÇOBAN - Arzu KAYA, İstanbul DHA Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı girişinde bırakılan bomba süsü verilmiş sırt çantasında kontrollü patlama yapıldı.

Cengiz ÇOBAN - Arzu KAYA, İstanbul DHA
Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı girişinde bırakılan bomba süsü verilmiş sırt çantasında kontrollü patlama yapıldı. Çantada süs düzenekten başka bir bulguya rastlanmadı.

KONTROLLÜ PATLAMA YAPILDI
Adliyenin personel ve BARO servislerinin geldiği C Blok -1. katında bir sırt çantası gören özel güvenlik personeli polis ekiplerine haber verdi. İçinde sahte düzenek bulunan çanta fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Çantanın içinden kabloların çıktığı öğrenilirken herhangi bir patlayıcı izine rastlanmadı.

Reklam
Reklam

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Uzman polis ekipleri incelemenin ardından adliyeden ayrıldı. İncelemenin sürdüğü sırada Adliye personelinin giriş yaptığı bölge olan C Blok -1. kata giriş çıkış yapılamadı, Hastane-Adliye metro istasyonu çıkışı kapatıldı, bazı noktalardan Adliye binasına gelişlere izin verilmedi.

Görüntü Dökümü:
------------------
-Güvenlik önlemlerinden görüntü
-Bomba imha uzmanından görüntü
-Kontrollü patlama
-Vatandaşlardan görüntü
-Genel ve detaylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: