"Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı"

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın (AA) çalışmalarını dikkatle izlediğini ve takdirle karşıladığını belirterek, Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı'nın arşiv niteliği

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın (AA) çalışmalarını dikkatle izlediğini ve takdirle karşıladığını belirterek, Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı'nın arşiv niteliği taşıdığını söyledi.

AA Düzce Büro Müdürü Ömer Ürer, Vali Yılmaz'ı ziyaret ederek, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün mektubu eşliğinde "Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı"nı hediye etti.

Yıllığı inceleyen ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, "AA'nın yapmış olduğu bu çalışmayı takdirle karşılıyorum. Sizin nezdinizde tüm AA çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. AA'nın 2023 vizyonumuzda da her zaman olduğu gibi destek olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

"Anadolu Ajansı'nın çalışmalarını dikkatle izliyor ve takdirle karşılıyorum" diyen Yılmaz, "Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı, ciddi bir arşiv niteliği taşıyor. Dünya ve Türkiye'de 2012 yılında gelişen olaylar, çarpıcı fotoğraflarla desteklenerek eşine zor rastlanır bir eser oluşmuş. Başta Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'e ve emeği geçen her AA çalışanına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ürer ise Yılmaz'a yıllık ve ajansın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Muhabir: Barış Zengin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: