Anadolu Ajansı 92 yaşında -AK Parti Uşak İl Başkanı Gün:"Anadolu Ajansı, Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilen'Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma' görevini en iyi şekildeyerine getirmiştir"

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, Anadolu Ajansı'nın, kendisine kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilen "Türkiye'nin sesini dünyaya

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, Anadolu Ajansı'nın, kendisine kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilen "Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma" görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirtti.

Gün, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, AA'nın Türk basının gelişmesinde önemli bir rol oynayan bir kurum olduğunu ifade etti.

AA'nın, halkın aydınlatılmasında hızlı, objektif bir habercilik anlayışı ile hizmet verdiğini dile getiren Gün, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ulusal Mücadele yıllarında kurulan ve kuruluşundan bugüne kadar geçen sürede, kendini sürekli yenilerek, güvenilir, hızlı ve doğru haberciliğin merkezi olan Anadolu Ajansı, Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilen 'Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma' görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Bu ulvi görevin yerine getirilmesinde ödün veremeyen Anadolu Ajansı, teknolojik yeniliklere uygun olarak gelişimine devam etmiş ve kendisine özgü çizgisini hep korumuştur."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: