Anadolu Ajansı 92 yaşında -BİK Sakarya Şube Müdürü Bolat: -"Yazılı ve görsel basında habercilik çıtasını yükselten AnadoluAjansı'nın 92. yıl dönümününde önemli başarılara imza atacağındankuşku duymuyoruz"

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, yazılı ve görsel basında habercilik çıtasını yükselten Anadolu Ajansı'nın (AA) 92.

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, yazılı ve görsel basında habercilik çıtasını yükselten Anadolu Ajansı'nın (AA) 92. yıl dönümünde önemli başarılara imza atacağından kuşku duymadıklarını bildirdi.

Bolat, AA'nın 92. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, her geçen gün hem Türkiye hem de uluslararası arenada habercilik grafiğini yükselten Anadolu Ajansı'nın başarılarına başarı kattığını gözlemlediklerini kaydetti.

Bolat, şunları ifade etti:

"Yazılı ve görsel basında habercilik çıtasını yükselten Anadolu Ajansı'nın 92. yıl dönümünün de önemli başarılara imza atacağından kuşku duymuyoruz. Bu vesileyle yıl dönümünüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: