Anadolu Ajansı 92 yaşında -Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey: -"Anadolu Ajansı, sorumlu ve ilkeli haber anlayışıyla, kuruluşundanbugüne kadar milletimizin güvenilirliğini ve saygınlığını kazanmıştır"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Güzelbey, mesajında, Anadolu Ajansı'nın, yurt içi ve yurt dışında kamuoyunun en doğru haberle aydınlatılması amacıyla kurulduğunu ve kuruluşundan bu yana başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.

92 yıllık mazisinde doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi öncelikli görev edinen Anadolu Ajansı'nın, bu misyonunu gelişen iletişim teknolojisine bağlı olarak sürdüreceğine inandığını ifade eden Güzelbey, mesajında şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Büyük Önder Atatürk'ün emriyle kurulan ve milli mücadele yıllarından bu yana Türk milletinin sesini tüm dünyaya duyuran AA, sorumlu ve ilkeli haber anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar milletimizin güvenilirliğini ve saygınlığını kazanmıştır. Anadolu Ajansı, Gaziantep ve bölgemizin kültürünün, turizminin ve tüm gelişmelerinin dünyaya duyurulmasında önemli katkıları olmuştur, olmaya da devam etmektedir."

Güzelbey, dünya haber ajanslarına örnek olabilecek bir mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız ve doğru habercilik yapan Anadolu Ajansı'nın 92. kuruluş yıl dönümünü kutladığını, tüm çalışanları ile başarılarının devamını dilediğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: