Anadolu Ajansı 92 yaşında -Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: -"Anadolu Ajansı, herkesin güvenle takip ettiği vekaynak olarak itibar ettiği bir ajans. Böyle bir ajansaihtiyaç var kuşkusuz"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Anadolu Ajansı'nın herkesin güvenle izlediği ve kaynak olarak itibar ettiği bir kurum olduğunu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Anadolu Ajansı'nın herkesin güvenle izlediği ve kaynak olarak itibar ettiği bir kurum olduğunu belirtti.

Eker, Anadolu Ajansı'nın 92. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, AA'nın neredeyse bir asırlık geçmişe sahip olduğuna işaret etti.

AA'nın Kurtuluş Savaşı yıllarından beri önemli bir haber kuruluşu olduğunu belirten Eker, "Herkesin güvenle takip ettiği ve kaynak olarak Anadolu Ajansı olduğunda insanların itibar ettiği bir ajans. Tabii böyle bir ajansa da ihtiyaç var kuşkusuz,. Bu yönüyle de önemli bir fonksiyon icra ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AA'nın tarafsız, bağımsız, objektif haber anlayışıyla tüm vatandaşları bilgilendirdiğini vurgulayan Eker, "Başarılar diliyorum, nice 92 yıllara ulaşmasını temenni ederim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: