Anadolu Ajansı 92 yaşında -Göksun Kent Konseyi Başkanı Seyfullah Bayazit: -"Anadolu Ajansı Türkiye'nin haber merkezidir"

Göksun Kent Konseyi Başkanı Seyfullah Bayazit, Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin haber merkezi olduğunu söyledi.

Göksun Kent Konseyi Başkanı Seyfullah Bayazit, Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin haber merkezi olduğunu söyledi.

Beyazit, Göksun Yurt Muhabiri Nurettin Dal'ı ziyaret ederek, Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatları ile kurtuluş mücadelesini dünyaya anlatmak için kurulan Anadolu Ajansı'nın bugün dünyanın sayılı ajansları arasında yer aldığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nın çok yönlü haber maratonunu aksatmadan sürdürdüğünü vurgulayan Bayazit şunları kaydetti:

"Kurulduğu günden bu yana tarihe tanıklık eden, yurttan ve dünyadan haberleri, doğru ve tarafsızlık ilkesiyle kamuoyuna ulaştıran Anadolu Ajansı, Türkiye'nin haber merkezidir. 92 yıldır nitelikli haber dili, doğruluğu, tarafsızlığı ve hızıyla halkımızın en iyi şekilde haber almasına çok büyük katkılar sunan Anadolu Ajansı, Göksun haberlerini ulusal haber alanına taşıyarak ilçemizin gelişmesine önemli katkılar vermektedir."

Reklam
Reklam

Beyazit, kuruluşunun 100. yılında dünyanın en etkili ilk 5 ajansı arasına girmeyi hedefleyen Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı, ajansın başarılarının devamını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: