Anadolu Ajansı 93 Yaşında

İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, AA'nın 93 yıllık tarihinde Türkiye'nin sesinin dünyaya duyurulmasında büyük görevler üstlendiğini, yeni dönemde

İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, AA'nın 93 yıllık tarihinde Türkiye'nin sesinin dünyaya duyurulmasında büyük görevler üstlendiğini, yeni dönemde konulan hedeflere ulaşılması noktasında başarılar dilediğini belirtti.

AA'nın 93. kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklama yapan Kıraç, AA'nın 100 yıla yaklaşan çalışma hayatında Türkiye için önemli bir kurum olduğunu, güçlü Türkiye'nin sesinin dünyada berrak, tarafsız ve birebir aktarılmasında önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Kıraç, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"AA, bundan sonra da hem yayın yaptığı dil hem de hizmet verdiği ülke sayısını artırmak bakımından büyük bir çalışma içerisinde. Sayın genel müdürü yakinen tanıyorum. Çok başarılı bir insan. Türkiye'de çok önemli hizmetlere vesile oldu. AA'nın da 100. yıl hedeflerine ulaşması için gayret gösterecektir. 80 ülkede faaliyet göstermeyi ve birçok dilde yayın yapmayı, yansız, tarafsız, birebir yayın yapmayı kendine misyon edinmiş AA'ya bu güzel hedeflere ulaşma çabasında başarılar diliyorum. Daha nice yüz yıllara. AA çalışanlarına da verdikleri emek nedeniyle teşekkürlerimi ifade ediyorum."

Muhabir: Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: