Anadolu Ajansı 93 Yaşında

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.

Turhan, yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansı'nın milli bir kuruluş olmanın yanında, saygın bir haber ajansı olduğunu belirterek, dünyanın her yerinden kısa sürede, doğru ve sağlıklı haber verebildiğini söyledi.

AA'nın, özellikle halkın doğru ve sağlıklı bilgilendirilmesi yönünde çok ciddi çalışmalarının bulunduğunu dile getiren Harput, "Son dönemde de güçlü bir yeniden yapılanma yaşandı. Haber ajansları içinde, rekabetçi, özel sektör mantığıyla dünyadaki saygın yerini alması konusunda çok büyük gelişmeler oldu. Büyük bir değişim içinde olduğunu görüyorum. Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 93. yılını kutluyor, çalışanlarına başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ramazan Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: