Anadolu Ajansı 93 Yaşında

İZMİR (A.A) - Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Anadolu Ajansı'nın 100. yılı hazırlıklarına şimdiden başlamış olmasının,

İZMİR (A.A) - Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Anadolu Ajansı'nın 100. yılı hazırlıklarına şimdiden başlamış olmasının, önemli yenilik ve değişimlerin kısa sürede gündeme geleceği anlamı taşıdığını belirtti.

Atabek, AA'nın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Ajansı'nın 1920 yılından bu yana dünyaya Türkiye'nin sesini duyuran, teknolojik yeniliklerin öncüsü ve devasa sayısal arşive sahip olduğunu kaydetti.

Açıklamada Atabek'in ifadeleri şu şekilde yer aldı:

Reklam
Reklam

"Anadolu Ajansı'nın 100. yılı hazırlıklarına şimdiden başlamış olması, önemli yeniliklerin ve değişimlerin kısa sürede gündeme geleceği anlamını taşıyor. Bunların başında, Anadolu Ajansı'nın şimdiden yetkinlikle hizmet verdiği yeni medya alanındaki gelişmeler var. 21. yüzyıl, yeni bir medya düzeni gündeme getiriyor ve bu düzene ayak uyduramayanlar, 20. yüzyılda ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar, varlıklarını sürdürmede zorlanacaklar. Anadolu Ajansı'nın bu değişime planlı, ilkeli ve özenli bir şekilde ayak uydurmakta olduğunu, sosyal ağlar ve mobil iletişim konusunda şimdiden önemli başarılara imza attığını görüyoruz."

Muhabir: Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: