Anadolu Ajansı 93 Yaşında

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Anadolu Ajansı'nın (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Anadolu Ajansı'nın (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Demir, mesajında AA'nın 93 yıl önce Kurtuluş Savaşında Türk milletinin haklı mücadelesini bütün dünyaya duyurmak için kurulduğunu belirterek, kuruluş amacı olan insanların en tabii hakkı haber edinme konusunda, haberleri en doğru ve en hızlı şekilde kamuoyuna sunmaya devam ettiğini kaydetti.

AA'nın haberleşme ağını teknolojik yeniliklere uygun olarak devamlı geliştirdiğine dikkati çeken Demir, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Basın dünyamızın dinamik, çağdaş bir kuruluşu olan AA, ilkelerinden hiç taviz vermeden Türkiye'nin sesini bütün dünyaya duyurmaktadır. AA, hizmetlerinde kendisine özgü çizgisini hep korumuş, ülkemizin ilk ve tek resmi haber ajansı olmasının getirdiği sorumluluğu hiçbir zaman göz ardı etmemiştir. AA'nın bu başarılı çizgisini daha da geliştireceğine, kamuoyunu bilgilendirme görevini doğru ve tarafsız olarak yürütmeye devam edeceğine inancım tamdır. Bu vesile ile AA'nın değerli çalışanlarına başarılar diler, 93. yıl dönümünü en içten duygularımla kutlarım."

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: