Anadolu Ajansı 93. Yaşında

Rize Valisi Nurullah Çakır, Anadolu Ajansı'nın, Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade etti.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Anadolu Ajansı'nın, Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade etti.

Çakır, AA muhabirine, Anadolu Ajansı'nın 93. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kurulduğu günden itibaren doğru ve zamanında haber ilkesine göre çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansı'nın, her geçen gün gelişen teknoloji ile daha da güçlendiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nın, Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini vurgulayan Vali Çakır, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Anadolu Ajansı, öncü ve örnek kuruluş olarak basının gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Anadolu Ajansı, doğru bilgilendirme ve halkı doğru yönlendirme görevini 93 yıldır sürdürmektedir. Türkiye'nin gururu ve sesi olan AA, dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer almaktadır. Anadolu Ajansı, çok yaygın çalışma ağıyla haber iletmede, kamuoyunu bilgilendirmede çok önemli işlev görüyor. Başarılı kuruluşlardan biri. Bu düşüncelerle, Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarını sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: