Anadolu Ajansı 93 Yaşında-Kırklareli Valisi Yaman:

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, 1920 yılında Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesi'nin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansı'nın (AA) ilkeli ve tarafsız

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, 1920 yılında Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesi'nin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansı'nın (AA) ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ve misyonuyla basının temel taşı olduğunu bildirdi.

Yaman, AA'nın kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ajansın kuruluşundan bu güne demokrasinin yerleşmesinde önemli bir misyonu yerine getirerek, halkın haber alma hakkına önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. AA'nın doğru, tarafsız ve objektif habercilik ilkesini kuruluşundan bu yana sürdürdüğünü ifade eden Yaman, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"1920 yılında Atatürk tarafından İstiklal Mücadelesi'nin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansı ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ve misyonuyla basınımızın temel taşı olmuştur.

Çağın gereklerine uygun, kendisini sürekli yenileyerek geliştiren, yaygın haber ağı, hızlı ve tarafsız haber akışıyla ulusal ve uluslar arası seviyede güvenilir haberciliğin sembolü olan Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarılarının artarak devamını diliyorum."

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: