Anadolu Ajansı 94 Yaşında

KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Kulübü ve taraftarlar derneği, Elazığspor maçında tribünde açılan pankartlarla Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

KAYSERİ - Kayseri Erciyesspor Kulübü ve taraftarlar derneği, Elazığspor maçında tribünde açılan pankartlarla Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan Kayseri Erciyesspor-Elazığspor karşılaşmasında, Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği, kuzey tribünde "94. yılında Anadolu Ajansı dünya liginde" yazılı pankart açtı. Derneğin basın sözcüsü Mehmet İncialan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA'nın 94. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Anadolu Ajansı, her zaman Türkiye'nin sesini dünyaya duyurdu. Son yıllarda dünyada daha da etkin hale gelmeye başladı. Ayrıca ülkemizde her zaman sporun destekçisi oldu. Nice başarılı yıllar diliyoruz" diye konuştu. Kayseri Erciyesspor Kulübü tarafından da güney tribününe "Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümünü kutlarız" yazılı pankart asıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: