Anadolu Ajansı, Doğan’ı Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen...

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen "Anadolu Ajansı ve Yeni Nesil Gazetecilik" konferansı sonrasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette basın ve siyaset dünyasına dair fikir alışverişinde bulunan ikili geçmiş yıllardaki anılarından da konuştular. Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk’ü uzun süredir tanıdığını ve kendisinin büyük işler başaracak donanımda genç bir yönetici olduğuna yürekten inandığını söyleyen Başkan Doğan, “Kemal Bey idealist ve son derece azimli bir yönetici. Anadolu Ajansı’nı kısa sürede bambaşka bir seviyeye, uluslararası bir konuma getirdi. Sadece ulusal düzeyde haber akışı olan ajans sayesinde 5 dilde haber akışı sağlıyor. Ben yaptıklarını yapacaklarının teminatı olarak görüyorum. Kendisine ve Anadolu Ajansı çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın başarılı milletvekilliği sürecini yakından bildiğini ifade eden Kemal Öztürk, “ Başkanımızın belediye başkanlığı sürecindeki çalışmalarını ve başarılarını Ajansımızın haberleri ile takip ediyoruz. Başkanımız ileri görüşlü ve çalışkan bir kişi, bir hizmet aşığıdır. Kendisini yeniden gördüğüm için çok mutlu oldum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz