Anadolu Ajansı'na Pankartlı Kutlama

PTT 1. Lig'de oynanan Orduspor-1461 Trabzon karşılaşması öncesi Ordusporlu futbolcular sahaya, 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansı'nın (AA) 94. yaşını kutlayan pankartla çıktı.

PTT 1. Lig'de oynanan Orduspor-1461 Trabzon karşılaşması öncesi Ordusporlu futbolcular sahaya, 6 Nisan 1920'de kurulan Anadolu Ajansı'nın (AA) 94. yaşını kutlayan pankartla çıktı. Ordu'da 19 Eylül Stadyumu'nda oynanan maç öncesi mor-beyazlı oyuncular sahaya, "Anadolu Ajansı'nın 94'üncü kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" yazılı pankartla çıktı. - "AA, tarafsız ve hızlı haberciliği ile her zaman takdir toplamıştır" Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy, yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansı'nın 6 Nisan 1920'de kurulduğunu anımsatarak, şunları kaydetti: "Anadolu Ajansı 94 yıllık dev bir çınardır. Tarafsız ve hızlı haberciliği ile her zaman takdir toplamıştır. Biz de Orduspor Kulübü olarak Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü unutmayarak futbolcularımızı sahaya kutlama pankartıyla çıkarttık. Anadolu Ajansı, kulübümüz adına da son derece önemlidir. Bir kez daha Anadolu Ajansı'nın değerli Genel Müdürü Sayın Kemal Öztürk başta olmak üzere tüm çalışanlarını kutluyor, onlara başarılar diliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: