Anadolu Ajansı'ndan Vali Yılmaz'a Ziyaret

Anadolu Ajansı (AA) Kayseri Bölge Müdürlüğü çalışanları, Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı (AA) Kayseri Bölge Müdürlüğü çalışanları, Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti.

AA Kayseri Bölge Müdürü İsmail İçer, ziyarette ajansın çalışmaları hakkında Vali Yılmaz'a bilgi verdi. AA'nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1920 yılında kurulan Türkiye'deki ilk haber ajansı olduğunu belirten İçer, doğru, dürüst ve ilkeli habercilik anlayışını 92 yıldır sürdürdüğünü söyledi.

İçer, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Nevşehir ve Niğde illerinin Kayseri Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olduğunu ve bu illerdeki haber akışı ile birlikte kamuoyunu hızlı ve doğru bir şekilde bilgilendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AA'nın önemli bir görev üstlendiğini ve bu görevini en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını söyledi.

Basın kuruluşlarının yaşanan herhangi bir olayda çok aceleci davrandığına dikkati çeken Yılmaz, "Olaylar henüz sonuçlanmadan veya tam ve doğru bir şekilde anlaşılmadan açıklama yapmak veya onu haber olarak kamuoyuna yansıtmak olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. O nedenle yetkililerin yapacağı açıklamalar dikkate alınmalı ve bu açıklamaların ardından olaylar haberleştirilmelidir" diye konuştu.

Ziyarette Bölge Müdürü İçer Vali Yılmaz'a çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz