Anadolu Ajansı'nın 100. yıl vizyonu-AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir: "AA'nın Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin hedefleriile örtüşecek gelişmeler kat edeceğine ve bir dünya ajansıolacağına yürekten inanıyorum"

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "AA'nın Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin hedefleri ile örtüşecek gelişmeler kat edeceğine ve bir dünya

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "AA'nın Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin hedefleri ile örtüşecek gelişmeler kat edeceğine ve bir dünya ajansı olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

AA Manisa bürosunu ziyaret eden Aydemir, Anadolu Ajansı'ndaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti.

Gazetecilerin, kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirdiğini, AA'nın Türkiye'deki en değerli basın kuruluşlarından biri olduğunu kaydeden Aydemir, şunları ifade etti:

"AA'nın son dönemdeki yeniden yapılanmasını, ben de büyük bir dikkatle ve heyecanla takip ediyorum. Uluslararası haber ağını genişleten AA, Balkanlarda da yeni şubeler açtı. AA, hem kendini yeniliyor, hem de doğru, hızlı ve tarafsız haber yapma adına kendini her geçen gün geliştiriyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı'nın ürettiği haberlerin diğer basın kuruluşlarına da kaynak oluşturduğuna dikkat çeken Aydemir, "O nedenle AA muhabirlerinin işi diğerlerine göre biraz daha zor gibi gözüküyor. Bu zorlukların üstesinden çok güzel bir şekilde kalkıyorsunuz, sizleri tebrik ediyoruz. Ben, AA'nın Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin hedefleri ile örtüşecek gelişmeler kat edeceğine ve bir dünya ajansı olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: