Anadolu Ajansı'nın "Finans Muhabirliği" Eğitimi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın (AA) finans muhabiri eğitimiyle ilgili, "Bugünün dünyasında her şeyden anlayan muhabir mantığı ortadan kalktı,

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın (AA) finans muhabiri eğitimiyle ilgili, "Bugünün dünyasında her şeyden anlayan muhabir mantığı ortadan kalktı, her alanda olduğu gibi medyada da uzmanlaşmak gerekiyor" dedi.

Bakan Yılmaz, AA'nın gerçekleştirmeyi planladığı "Finans Muhabiri" eğitimini değerlendirerek, ekonomiyle ilgili bir bakan olarak, atılan adımdan dolayı Anadolu Ajansı'nı tebrik ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nın finans muhabiri yetiştirmesini önemsediğini belirten Yılmaz, "Bugünün dünyasında her şeyden anlayan muhabir mantığı ortadan kalktı, her alanda olduğu gibi medyada da uzmanlaşmak gerekiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yılmaz, medyanın dünyada son derece önemli bir noktada bulunduğuna dikkati çekerek, herhangi bir konuda yapılan çalışmanın medyada iyi, doğru ve kaliteli şekilde yansıtılmaması durumunda sonucunun olumsuz olduğunu ifade etti.

Finans konusunda uzmanlaşmış muhabirlerin de topluma ekonomiyle ilgili gelişmeleri daha doğru ve nitelikli aktaracağına inandığını vurgulayan Yılmaz, AA'daki gelişmeleri ilgiyle takip ettiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: