Anadolu Basını Özendirme Yarışması sonuçlandı

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından Anadolu basınının çalışmalarını teşvik etmek ve değerlendirmek...

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından Anadolu basınının çalışmalarını teşvik etmek ve değerlendirmek amacıyla her yıl düzenlenen 'Anadolu Basını Özendirme Yarışması 2011' sonuçlandı.

Akademisyen, gazeteci ve Genel Müdürlük yetkililerinden oluşan seçici kurul, yarışmaya katılan 166 eseri ve 16 yerel gazeteyi değerlendirerek kazananları belirledi. Ödüller, yeri ve tarihi daha sonra belirlenecek törenle sahiplerine verilecek.

BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya, bu yarışmanın yerel medyada çalışanları özendirmek, motive etmek, desteklemek ve eserlerini ülke düzeyinde tanıtmak amacıyla her yıl düzenlendiğini hatırlattı. Karakaya, güçlü yerel medyanın, çağdaş demokrasilerde çok önemli bir kurum olduğunu belirterek, Genel Müdürlük olarak bu amaçla pek çok çalışma yaptıklarını söyledi. Genel Müdür Karakaya, yerel medyada çalışanların sorunlarının çözülmesi amacıyla bu kurumlarla sürekli işbirliği ve görüş alışverişi içinde olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz