Anadolu Efes 5. Galibiyetini Ankara’da Aldı

Beko Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında oynanan maçta Anadolu Efes, Türk Telekom’u 96 - 57 yendi.Ligin...

Beko Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında oynanan maçta Anadolu Efes, Türk Telekom’u 96 - 57 yendi.

Ligin altıncı haftasının kapanış maçında Ankara’da Türk Telekom, Anadolu Efes’i konuk etti. Mücadeleden İstanbul temsilcisi 57-96 galip ayrıldı. Kadrosunda bulundurduğu 12 oyuncusundan da skor katsı alan Anadolu Efes’te Dusko Savanovic 16, Jordan Farmar 14, Birkan Batuk 12, Kerem Gönlüm ise 11 sayı üretti.

29 kez serbest atış çizgisine giden ve bunun 22’sini sayıya çeviren Lacivert Beyazlılar, 26 asist yaparken 38’i savunma olmak üzere 41 ribaund ile maçı noktaladı.

Reklam
Reklam

İlk periyotta iki takım da boyalı alanı kullanarak skor üretmeye çalışırken Anadolu Efes, Kerem Gönlüm ve Jordan Farmar ile etkili oldu ve ikinci periyoda 14-18 üstün girdi. 14 sayıya kadar çıkan farkı Dee Brown-Alper Saruhan ikilisiyle 6 sayıya kadar indiren Türk Telekom, Birkan Batuk ve Kerem Tunçeri’nin sayılarına engel olamayınca konuk takım farkı tekrar açtı ve soyunma odasına 33-48 üstün gitti.

Sadece Ceyhun Altay ile skor bulabilen Ankara temsilcisi, karşısında kolay sayılar bulmaya devam eden Anadolu Efes üçüncü periyodu da 51-74 önde tamamladı. Dusko Savanovic ve Birkan Batuk ile farklı üstünlüğünü korumayı başaran konuk takım maçtan 57-96 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: