Anadolu Esnafının Sorunları Yerinde Dinleniyor

Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın sorun ve isteklerini yerinde görmek için...

Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın sorun ve isteklerini yerinde görmek için Anadolu’yu ziyarete çıktılarını söyledi.

Bendevi Palandöken, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret ettti. Palandöken, yaşanan sıkıntıları incelemek ve istekleri belirlemek, akabinde yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunmak ve mevzuatlardaki son durum değerlendirmesini yapmak amacıyla burada olduklarını belirtti.

Palandöken, “Afyonkarahisar’da olmaktan memnuniyet içerisindeyim. Afyonkarahisar’daki gelişmeler hissedilir durumda, buradaki esnaf ve sanatkarların moral ve motivasyonu da çok iyi, inşallah milli gelirimiz artıkça çok daha iyi durumda olacağız. Bu anlamda ilde meydana gelen iyi yöndeki gelişmelerde etkin çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Vali İrfan Balkanlıoğlu da Türkiye’de sürekli bir değişim olduğunu, vergi, sigorta ve teşvik gibi esnaf ve sanatkârları sıkıntıya sokacak mevzuatların da değiştiğini söyledi. Balkanlıoğlu, "Bu konularda aktif bir politika izlemek, meclise görüş ve önerilerde bulunmak gerekiyor. Bunu çok iyi bir şekilde yerine getiren Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Türkiye’nin orta direği konumundadır. Zaten esnaf ve sanatkarlar çok iyi durumda oldukça ülkemizde dimdik ayakta olacaktır.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: