Anadolu Expo Canlı Süt Ve Besi Hayvanları Çiftlik Ekipmanları Süt Ve Et Teknolojileri Ve Yem Fuarı

İZMİR (AA) - İzmir'de, "Anadolu Expo Canlı Süt ve Besi Hayvanları Çiftlik Ekipmanları Süt ve Et Teknolojileri ve Yem Fuarı" açıldı.

İZMİR çiftliklerinde yerli ırklarla geliştirilen numune hayvan türleri ile tarım aletleri sergileniyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İzmir İli Büyükbaş Damızlık Yetiştiricileri Birliği, İzmir İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciler Birliği ve İzmir İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin katkılarıyla düzenlenen fuarda bazı çiftlik sahipleri yetiştirdikleri hayvanlarını görücüye çıkardı. İzmir'in Kemalpaşa ilçesinden Hasan Çam getirdiği bir ton 80 kilogram ağırlığındaki danaya katılımcılar büyük ilgi gösterdi. 25 Mayıs'a kadar açık kalacak fuar kapsamında çeşitli panel ve sempozyumlar, sakız koyunu ve saanen keçi yarışmaları düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: